Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задните щанги Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със задните щанги Алфа 156

здр колеги, взехси, 156 1.9 jtd 2001 г 110 к.с. много съм доволен но имам малак проблем , трябва да сменя щангите отзат имали вараинт да сменя само тампоните и от каде даги намеря . Понеже съмго закъсал малко с парите.

mod edit: Опитай се да пишеш малко по грамотно и като пускаш нова тема дефинирай точно заглавието. Всички тук търсят помощ но за различни неща.
    ----------------------------------------------------------------------
    mod edit 2: Заглавието на темата е променено от spe4elist
    Last edited by spe4elist; d.m.y г., 09:52.

има вариант. от сякаде можеш да си купиш тампони ама мисла че слагането е скъпо.

Comment

Вземаш щангите и хукваш по магазините. По принцип няма вариант в който да се продават само тампоните. Ще трябва да се мери по стария и така... Ако намериш нещо, моля пиши съответно от каква кола е, и на мен ми предстои скоро смяна на въпросните.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Здравейте за тези щанги в алексанър ауто на бр.по 236лв. ееееее аз да не съм кръводарител там казват че не се сменят дрън дрън все ще измислим нещо нали сме БЪЛГАРИ!!!

Comment

Ако измислите нещо, споделете ни го...

Comment

кви за тия щанги? аз смених една стабилизираща няква един лакат дълга и беше 40 лева

Comment

Много се чудя дават се съвети а никой не знае за кой по точно щанги и тампони по задницата се се говори.
              Значи по задницата има от всяка страна по 2 напречни щанги които струват по около 130 лв оригиналните и по 40 лв пръчките Бърт. Освен това има и по една надлъжна щанга те са малко по скъпи оригиналните, а Бърт са по 70лв някъде. Така при положение че напречните щанги струват по малко от 40лв и на тях има по 2 тампона просто не си заслужава да се търсят тампони ппри положение че единия ще струва около 6-10лв да не говорим че тампоните са много афиф захванати и след и при набиването на нови тампони трябва да се лепят и т.н.
              А що се отнася до надлъжната щанга там няма вариант за смяна на тампона защото самия тампон е по особен.
              И още нещо ажно след смяна на напречните щанги задължително трябва да се провери и регулира геометрията на задния мост.
              И един съвет купи си или оригинални щанги ако сменяш или потърси от Е-bay защото тези дето се продават в България не са много хубави особено бърт
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

ей за тва става въпрос
                Attached Files
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

2 напречни щанги
                  2 надлъжи щанги
                  2 биалетки
                  2 2 тампона на стабилизираща щанга
                  всицко 222лв. от dinexpress за от зат

Comment

Първоначално публикувано от dexxy Покажи съобщение
                    2 напречни щанги
                    2 надлъжи щанги
                    2 биалетки
                    2 2 тампона на стабилизираща щанга
                    всицко 222лв. от dinexpress за от зат
                    Ти да не слизаш от Лада, че ревеш толкова?
                    На някои немски или японски представители за толкова ще ти сменят биалетките само
                    Според мен си минал тънко
                    sigpic

Comment

Къде ги видяхте тези цени от по 200 + лв.....
                      Напречните щанги са съответно по 38 и 43 лв/бр
                      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                      X